Nieuws

Vakantie

Vakantie

We gaan even dicht, maandag 8 augustus zijn we er weer. Ons wekelijkse Pop-up terras op donderdagmiddag van 14 u tot 16 u gaat wel door! Je vindt ons op het plein voor onze locatie. Speelotheek Pip & Zo verzorgt op deze middagen een leuke kinderactiviteit! Iedereen fijne zomer gewenst!

15 jul, 2022

Lees verder
(Wijk)aanpakker gevraagd!

(Wijk)aanpakker gevraagd!

Kom jij ons team versterken? Voor de uitbreiding van ons supergezellige team hebben we een vacature voor een (wijk)aanpakker/sociaal medewerker!

15 jul, 2022

Lees verder
Financieel medewerker gevraagd

Financieel medewerker gevraagd

Kom jij ons team versterken? Voor de uitbreiding van ons supergezellige team hebben we een vacature voor een financieel administratief medewerker voor 8 uur per week.

15 jun, 2022

Lees verder
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Bekijk hier onze nieuwste nieuwsbrief met onder andere nieuws over de muurschildering, Stäk Maken & Meer, de druk bezochte opruimdagen (we zijn erbij in alle Dordtse wijken) en all inclusive insectenhotels.

20 mei, 2022

Lees verder
Maken & Meer

Maken & Meer

Restmaterialen, meubels of andere gevonden voorwerpen, gered van de straat of de stort. In de werkplaats van Wijk voor Wijk knappen we ze op of maken er iets nieuws van! Ons project upcycling gaat verder als initiatief in oprichting maken & meer...

08 apr, 2022

Lees verder

Aan de slag!

Ook aan de slag bij Wijk voor Wijk? Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Klus aanmelden

Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl
of bel 078 655 92 10